Робочу зустріч із головою Гуківської сільської об’єднаної територіальної громади Кам'янець-Подільського району Петром Ільницьким провів керівник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Марунчак. Він детально ознайомив з особливостями навчання в Автошколі, основними принципами проведення теоретичних і практичних занять на право керування транспортним засобом категорії «В».

На сьогодні в Автошколі створено всі умови, щоб наші захисники і захисниці, які отримали інвалідність через війну, могли пройти навчання та отримати посвідчення водія, або підвищити рівень безпечного керування автомобілем. Під час зустрічі обговорили категорії осіб, які навчатимуться та необхідний для цього перелік документів.

У місцях масових відвідувань були розміщені постери з інформацією про Автошколу з переліком послуг, документів до вступу та адресою для мешканців Гуківської ОТГ, до якої входять вісім сіл: Гуків, Мар’янівка, П’ятничани, Жабинці, Долинівка, Бурти, Пукляки, Мала Бережанка.

ВЗГ ХНУВС