У межах навчальної дисципліни «Професійно-психологічна підготовка поліцейського» доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Тетяна Пономаренко та інспекторка зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції у Сумській області Марина Горьковська провели бінарне заняття на тему «Психологічний вплив у професійному спілкуванні працівника поліції» для курсантів 2 року навчання.

Під час бінарного заняття присутні розглянули питання: поняття й основні функції психологічного впливу; комунікація у структурі спілкування; спілкування як перцепція й інтерактивна взаємодія; труднощі спілкування та їх подолання при встановленні психологічного контакту. Лектори також звернули увагу на специфіку психологічно-комунікативної діяльності працівника поліції з різними верствами населення, зокрема з дітьми та особами, які зазнали насилля за статевою ознакою.

Учасники бінарного заняття обговорили прийоми психологічного впливу та виконали тестові завдання із запропонованої до вивчення теми.

ВЗГ ХНУВС