Під таким гаслом відбулася профорієнтаційна онлайн-бесіда з учнями Сумської загальноосвітньої школи № 5, яку провела доцентка кафедри гуманітарних дисциплін Сумської філії ХНУВС Тетяна Пономаренко. Вона презентувала спеціальності, за якими відбувається підготовка здобувачів вищої освіти у філії університету.

Особливу увагу було акцентовано на перевагах навчання у філії; актуальності та необхідності у сучасному суспільстві професій, які можна здобути, навчаючись на спеціальностях «Право» та «Правоохоронна діяльність», особливостях організації освітнього процесу, високому рівні теоретичної та практичної підготовки майбутніх професіоналів.

Класна керівниця Тетяна Мирошниченко наголосила на особливостях проведення Національного мультипредметного тесту у 2024 році та важливості здійснення правильного вибору професії для сучасної людини.

Під час зустрічі обговорили основні питання, які можуть виникати у майбутніх абітурієнтів. За результатами заходу визначили подальші напрями співпраці між Сумською філією ХНУВС та Сумською загальноосвітньою школою № 5.

Сумська філія ХНУВС