Начальник сектору ювенальної превенції відділу превенції Камянець-Подільського районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Катерина Родіна та доцентка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Ольга Медведєва у межах вивчення дисципліни «Професійно-психологічна підготовка поліцейського» продовжують серію бінарних занять для курсантів 2 курсу факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ за темою «Професійне спілкування працівника поліції».

На практичному занятті було розглянуто особливості спілкування із дітьми, які є найбільш вразливою категорією серед суб’єктів професійної комунікації. Катерина Родіна сфокусувала увагу на проблемних тактико-психологічних питаннях розслідування злочинів за участю дітей,  розкрила зміни конфігурації дитячої злочинності у зв’язку із продовженням військової агресії проти України.

 Здобувачі освіти опрацювали кейси з реальних справ за участю неповнолітніх й отримали новітні навички комунікації та застосування методів психолого-педагогічного впливу, спрямованих на підвищення компетентності у сфері спілкування з дітьми.

ВЗГ ХНУВС