Професорка кафедри педагогіки та психології докторка психологічних наук, професорка Наталя Мілорадова, професорка кафедри соціології та психології Ірина Нечітайло та старша викладачка цієї ж кафедри Надія Чепелєва взяли участь у роботі VІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю для професійного вдосконалення психологів та профорієнтації молоді «Харківський осінній марафон психотехнологій».

Захід мав виразну практичну спрямованість. Учасники не тільки заслухали цікаві та актуальні доповіді відомих вітчизняних і закордонних психологів, але й мали можливість посилити професійні навички під час майстер-класів, один з яких провела професорка кафедри педагогіки та психології ХНУВС Наталя Мілорадова за темою «Використання метафоричних асоціативних карт для саморегуляції психічної діяльності (техніки «Синквейн», «Житійна ікона», «Диво»)» та ін.

Проведення конференції було організовано кафедрою психології Харківського національного педагогічного університету з нагоди 90-річчя кафедри, а також 115-ї річниці з дня народження Л.І. Божович (1908-1981), 120-річного ювілею П.І. Зінченка (1903-1969) та О.М. Леонтьєва (1903-1979).

ВЗГ ХНУВС