У Харківському національному університеті внутрішніх справ проходить чемпіонат Харківської області з панкратіону. Це давньогрецьке бойове мистецтво і вид спорту, який поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою і стає все більш популярним в Україні.

Змагання проходять під керівництвом Управління у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації та Федерації Панкратіону Харківської області.

З початком змагань учасників чемпіонату привітав ректор університету генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко. Він зазначив, що спорт є важливою складовою в житті молодої людини, виховує в неї волю, характер та сприяє всебічному розвитку. Валерій Сокуренко побажав спортсменам наполегливості, витримки та перемог.

У змаганнях беруть участь як юнаки, так і дівчата, у числі яких є і спортсмени Харківського національного університету внутрішніх справ. Змагання проходять у трьох розділах – грепплінг, традішн і фул. Поєдинки проводяться за системою з вибуттям після першої поразки. Якщо у ваговій категорії заявлено менше чотирьох учасників, змагання проводяться за системою кола.

ВЗГ ХНУВС