Працівники підготовчого відділення факультету № 6 організували та провели онлайн-конференцію для учнів старших класів та їхніх батьків, вчителів, керівників середніх навчальних закладів м. Харкова та Харківської області: загальноосвітніх шкіл №№ 97, 98, 122, 128, 138, 139, 167, Дергачівських ліцеїв №№ 1, 2, 3, Русько-Лозівського та Прудянського ліцеїв.

Захід тривав годину і за цей час до нього приєдналось більше 120 учасників, яких ознайомили зі спеціальностями, умовами вступу і особливостями навчання на факультеті № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ. Було наголошено, що для абітурієнтів на факультеті № 6 створено всі умови для якісної підготовки до вступних випробувань. Діє підготовче відділення, завдання якого надати молоді необхідні знання для успішного складання вступних випробувань.

Цього року заняття розпочнуться 18 листопада та проводитимуться щосуботи. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; для прийняття заяв від абітурієнтів електронна пошта – e-mail: [email protected]. Телефон для консультацій: +38 (066) 68-79-579. Завідувачка підготовчого відділення – Малютіна Оксана Костянтинівна.

Працівники підготовчого відділення факультету № 6 запрошують на навчання абітурієнтів, які бажають отримати знання, зробити свідомий та обґрунтований вибір майбутньої професії, успішно скласти вступні іспити.

ВЗГ ХНУВС