Автошколу для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали студенти Навчально-реабілітаційного закладу вищої освіти «Кам'янець-Подільський державний інститут».

Під час екскурсії керівник Автошколи Олександр Марунчак ознайомив студентську молодь з особливостями навчання на курсах водіння. Він зазначив, що в Автошколі створено всі необхідні умови для якісного набуття теоретичних знань, а також практичних навичок керування транспортним засобом, що враховують фізичні потреби різних категорій, зокрема й з інвалідністю. Олександр Марунчак нагадав молоді основні Правила дорожнього руху, ознайомив із комп'ютерними тренажерами та автомобільними симуляторами. Також юнаки та дівчата оглянули спеціалізовану автівку, на якій проходять навчання слухачі. На транспортному засобі встановлено блок ручного керування, автоматичну коробку передач із подвійним керуванням педалей газу та система гальмування для водія-інструктора.

Студентів Навчально-реабілітаційного закладу запросили до Автошколи, де вони зможуть пройти навчання та отримати посвідчення на право керування транспортним засобом категорії «В».

ВЗГ ХНУВС