Харківський національний університет внутрішніх справ запрошує випускників 2024 року та всіх бажаючих 29 листопада 2023 року о 14.00 долучитися до онлайн-зустрічей на тему «Особливості вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році».

Щосереди о 14.00 за нижче зазначеним посиланням розпочинаємо цикл онлайн-зустрічей, під час яких факультети закладу вищої освіти презентуватимуть спеціальності, які можна отримати в університеті.

Учасники зустрічей дізнаються наступну інформацію:

  1. Загальні відомості про ХНУВС, його навчальні бази.
  2. Перелік факультетів та спеціальностей, за якими готують фахівців з вищою освітою у ХНУВС, строки навчання та переваги працевлаштування випускників.
  3. Умови, терміни та порядок подачі Анкети вступника на сайті https://osvita.np.gov.ua для реєстрації кандидатів на навчання за державним замовленням (бюджет, курсант).
  4. Умови та порядок вступу на платне навчання (контракт, студент), про діючі підготовчі курси та їх вартість: https://univd.edu.ua/uk/dir/454/pidgot ovchi_kursy.

Запрошуємо до обговорення директорів шкіл, ліцеїв, коледжів та їх випускників, батьків, представників секторів організації відбору ГУНП в областях, керівників відділів освіти ОТГ, представників місцевих органів влади.

Приєднатися до онлайн-зустрічі можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/87648710903?pwd=QnlMVStvZnRqaWJNYXlPZkowSkZkZz09.

Ідентифікатор конференції: 876 4871 0903

Код доступу: Abit2@24