До Міжнародного дня студента представники студентсько-курсантського самоврядування Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у святковому масштабному заході STUD QUEST PARTY, організованого відділом молодіжної політики Сумської міської ради.

Під час заходу відбувся студентський квест, у якому взяли участь 10 команд із числа студентів Сумських закладів вищої освіти.

Учасники квесту демонстрували навички надання домедичної допомоги задля порятунку життя людини, долали смугу перешкод, співали українські пісні та читали вірші, екіпірували поліцейського, виконували завдання на координацію рухів із використанням окулярів, які імітують алкогольне сп’яніння, плели маскувальну сітку та писали побажання для наших захисників, які відстоюють свободу України. Також молодь виконувала завдання, пов’язані з театральною тематикою, знімала та монтувала відео-привітання з Днем студента, малювала та одночасно відповідала на запитання вікторини на знання української історії, культури та мистецтва.

У межах заходу грамотами та подяками різних рівнів відзначено найкращих студентів, серед яких були представники Сумської філії.

Сумська філія ХНУВС