Помічник ректора Харківського національного університету внутрішніх справ Віктор Слиш і представник відділу рекрутингу і профорієнтаційної роботи Ігор Овчаренко провели профорієнтаційні зустрічі з випускниками ліцеїв № 1 і № 2 смт Стрижавка Вінницького району. Захід відбувся за підтримки Стрижавського селищного голови Вінницької області Михайла Демченка та начальниці відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту, культури та туризму Стрижавської селищної ради Світлани Томусяк за участі керівництва закладів середньої освіти громади.

Під час заходу представники університету отримали велику кількість запитань з боку учнів і викладачів щодо подачі заяв та етапів оформлення особових справ, спеціальностей та факультетів, подальшого працевлаштування і можливостей кар’єрного зростання, що свідчить про зацікавленість в отриманні відомчої освіти саме у Харківському поліцейському виші. Старшокласників також цікавили можливості розвитку спортивних здібностей під час навчання, умови проживання, навчання за контрактом.

Окремо присутні отримали інформацію щодо реалізації у Харківському національному університеті внутрішніх справ проєкту МВС «Автошколи для осіб з інвалідністю», ініціатором якого виступає Перша леді України Олена Зеленська, що в умовах військового стану є вкрай важливим і необхідним для суспільства.

На прохання організаторів представники вишу провели додаткову зустріч із десятикласниками, які також обиратимуть заклад вищої освіти, щоб отримати майбутню професію.

ВЗГ ХНУВС