Науковим товариством студентів, курсантів, слухачів, аспірантів, ад’юнктів, докторантів і молодих вчених ХНУВС спільно з науковою бібліотекою університету було проведено освітньо-науковий семінар. Захід провели представниці наукової бібліотеки – начальниця відділу електронних ресурсів та сервісів Надія Оністрат та інженер з комп’ютерних систем Галина Снігур.

Надія Оністрат приділила увагу обговоренню особливостей сервісів Google Scholar для науковців, ідентифікатору та веденню профілю ORCID, а також основам роботи з репозитарієм ХНУВС (KhNUIAIR).

Галина Снігур розглянула питання про основні правила користування електронною бібліотекою та її сервіси, антиплагіатні системи Unichek, ADVEGO, Edu-Birde на бібліотечному порталі для здобувачів освіти та співробітників ХНУВС, а також навігатор по електронних навчальних та наукових ресурсах і сервісах бібліотеки.

До семінару долучилися представники курсантсько-студентської молоді університету, молоді вчені, науково-педагогічні та наукові працівники.

ВЗГ ХНУВС