Відбулася онлайн-зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ із майбутніми абітурієнтами, їх батьками з Житомирської, Харківської, Полтавської, Вінницької та Київської областей на тему «Особливості вступу і навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році».

У заході взяли участь: проректор університету Сергій Бортник, помічник ректора Віктор Слиш, декан факультету № 2 Ігор Назаренко, заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко, представники приймальної комісії ХНУВС Олена Чорноус та Ігор Овчаренко, начальник сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських управління кадрового забезпечення Головного управління Національної поліції у Харківській області Олександр Солодуха, представники секторів організації відбору та проведення атестування поліцейських управлінь кадрового забезпечення відповідних областей, курсанти факультетів № 2, № 3.

Під час заходу учасники обговорили питання щодо особливостей вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, спеціальності, за якими здійснюється підготовка, терміни навчання. Майбутні абітурієнти цікавилися алгоритмом подачі онлайн-заяв, вимогами до стану здоров’я, нормативами з фізичної підготовки та умовами вступу на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб, а також отримали вичерпні відповіді на всі свої запитання.

Віктор Слиш звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації навчальних закладів, у кого рідні та близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. Він зазначив, що в Автошколі для осіб з інвалідністю ХНУВС, що працює у м. Кам’янець-Подільський, захисники та захисниці мають можливість пройти навчання та отримати посвідчення водія категорії «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем, маючи інвалідність.

До онлайн-зустрічі приєдналося понад 230 локацій.

ВЗГ ХНУВС