Доцент кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Павло Червоний провів профорієнтаційну зустріч з учнями 11 класів, які навчаються в гімназії № 65 м. Харків. У заході взяла участь заступниця директора гімназії Наталія Ковтун.

Представник університету розповів юнакам і дівчатам, що Харківський національний університет внутрішніх справ 22 листопада відзначив своє 29-річчя та 106 річницю підготовки правоохоронних кадрів у Харкові, ознайомив з історією створення поліцейського вишу. Випускники отримали вичерпну інформацію про факультети університету, спеціальності, форми навчання, про особливості вступу.

Викладач університету презентував алгоритм дій щодо оформлення особових справ, ознайомив присутніх із порталом osvita.np.gov.ua, приділив увагу умовам навчання, проживання та дозвілля курсантів. Учні отримали посилання для перегляду відеороликів «Тактико-спеціальні навчання першокурсників» та «Психолог – професія сучасності», а також інформацію щодо зворотного зв’язку з факультетами вишу.

ВЗГ ХНУВС