На факультеті № 6 організована підготовка майбутніх абітурієнтів до вступу у заклади вищої освіти. На курсах підготовчого відділення заняття проводяться онлайн за допомогою серверу дистанційного навчання ХНУВС з використанням віртуальної програми управління курсами Moodle та відеоінструментів Zoom, з чотирьох навчальних предметів: історія України, українська мова та література, математика, англійська мова.

Заняття проводять кращі викладачі університету, які діляться зі слухачами своїми знаннями та досвідом. На основі завдань ЗНО/НМТ минулих років викладачі – професор Василь Лучик, доцентки Оксана Малютина, Наталія Кобилко та Ірина Кравець застосовують різні види навчальної роботи: викладання теоретичного матеріалу, виконання імітаційних вправ, проведення проміжного та підсумкового контролю знань тощо.

Наразі на підготовчому відділені навчається 71 слухач. Заняття проводяться щосуботи. Набір слухачів триває. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; для прийняття заяв від абітурієнтів – e-mail: [email protected]. Телефон для консультацій: + 38 (066) 68-79-579. Завідувач підготовчого відділення – Малютіна Оксана Костянтинівна.

ВЗГ ХНУВС