У межах профорієнтаційної роботи доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 Ірина Казанчук провела онлайн-зустріч зі школярами 11 класу та директоркою Війтовецького ліцею Війтовецької селищної ради Хмельницького району Хмельницької області Галиною Бранашко.

Представниця кафедри розповіла майбутнім випускникам ліцею про порядок та умови вступу до університету на факультети №№1-4 за державним замовленням, ознайомила зі спеціальностями, за якими готують фахівців. Юнаки і дівчата більше дізналися про умови проживання у гуртожитках за локаціями, про можливості особистісної реалізації курсантів і студентів поліцейського вишу у науковій, творчій та спортивній діяльності. Також звернула увагу майбутніх абітурієнтів, які бажають поповнити лави курсантів, на необхідність електронної реєстрації кандидатів через портал Національної поліції osvita.np.gov.ua, розповіла про особливості виконання комплексної силової вправи, як складової частини іспиту з фізичної підготовленості для абітурієнтів.

Окрему увагу Ірина Казанчук приділила головним напрямам діяльності факультету № 1, який здійснює підготовку фахівців для органів досудового розслідування Національної поліції України.

ВЗГ ХНУВС