Науково-педагогічний колектив кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3 – завідувач кафедри, кандидат педагогічних наук, доцент Микола Боровик, старші викладачі кафедри Ірина Шутяк, Інна Ларіонова та Михайло Іншеков презентували навчальний посібник «Особиста безпека поліцейського в умовах дії правового режиму воєнного стану».

У виданні розміщено теоретичний матеріал, а також практичні завдання з тем навчальних дисциплін «Особиста безпека поліцейського», «Безпека життєдіяльності», «Тактична медицина». Представлений алгоритм дій поліцейських у надзвичайних ситуаціях з урахуванням правового режиму воєнного стану.

Посібник стане в нагоді викладачам навчальних дисциплін – «Особиста безпека поліцейського», «Безпека життєдіяльності», курсантам та студентам закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання МВС України, а також практичним працівникам підрозділів Національної поліції України, зацікавленим у вдосконаленні власної фахової компетентності та в подальшому професійно-службовому зростанні.

Колектив кафедри передав до наукової бібліотеки університету примірники навчального посібника.

ВЗГ ХНУВС