Представники усіх факультетів Харківського національного університету внутрішніх справ переглянули документальний фільм «89 днів» із репертуару Мандрівного міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. 

В онлайн-форматі до обговорення долучилися режисер стрічки Павло Дорогой та екс-помічник міністра МВС України, голова Центру правових та політичних досліджень «ДУМА», регіональний координатор Мандрівного фестивалю Docudays UA Юрій Чумак. Організували перегляд фільму представники кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 та кафедри педагогіки та психології факультету № 3.

Інформаційно-просвітницький захід відкрила завідувачка кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Тетяна Гудзь, яка зазначила, що метою Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та Міжнародного дня прав людини є привернення уваги суспільства до проблем подолання домашнього насильства, жорстокого поводження з дітьми та захисту прав людини. Присутні переглянули фільм «89 днів», присвячений подіям перших 3-х місяців широкомасштабного вторгнення рф, коли для багатьох харків’ян метрополітен став прихистком. 

Наприкінці онлайн-зустрічі учасники обговорили з режисером та експертом проблеми, що розкривалися у документальній стрічці.

ВЗГ ХНУВС