Заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін та завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова відвідали управління освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради та зустрілись із начальницею управління Людмилою Луценко. Представники університету розповіли про переваги навчання у Харківському поліцейському виші, зокрема про особливості навчання на факультеті № 6, роз’яснили правила вступу до вишу зі специфічними умовами навчання та за якими спеціальностями буде здійснюватися набір до університету у 2024 році.

Під час зустрічі також обговорювалися питання необхідності отримання знань у воєнний та післявоєнний період, значення освіти та науки для кожного українця, проведення «Тижня права», визначили шляхи подальшої співпраці.

Здобувачів освіти І та ІІ курсів закладів фахової передвищої та професійної (професійно-технічної) освіти та учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів м. Харкова та Харківської області запросили в дистанційному режимі взяти участь в олімпіаді «Юний правознавець».

ВЗГ ХНУВС