Під керівництвом завідувачки кафедри Тетяни Фоміної та професори кафедри Оксани Пчеліної відбулось чергове засідання наукового гуртка за темою «Досудове розслідування військових кримінальних правопорушень». 

У заході взяли участь курсанти факультетів №№ 1, 4 та науково-педагогічні працівники кафедри. До зустрічі онлайн долучилися члени гуртка факультету № 2. У засіданні дистанційно взяв участь практичний працівник, який спеціалізується на розслідуванні кримінальних правопорушень проти встановленого порядку несення військової служби. Він окреслив питання кримінально-правової кваліфікації вказаних протиправних діянь, процесуальні та організаційні аспекти здійснення досудового розслідування військових кримінальних правопорушень. 

На засіданні гуртка молоді науковці виступили з доповідями та обмінялись думками з приводу проблемних питань, особливу увагу приділивши розмежуванню воєнних злочинів і військових кримінальних правопорушень, загальним положенням досудового розслідування кримінальних правопорушень проти встановленого порядку несення військової служби, особливостям залучення експерта для проведення військової експертизи.

ВЗГ ХНУВС