Представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ разом із помічником ректора Віктором Слишем за підтримки працівників сектору кадрового забезпечення відділу поліції № 3 Хмельницького РУП ГУНП в Хмельницькій області провели спільні профорієнтаційні заходи в ліцеях міста Летичів Хмельницької області. 

У зв’язку з передислокацією університету у 2022 році до Вінниці та Кам’янця-Подільського – Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області є лідером по забезпеченню кількості вступників.

Під час зустрічей ліцеїстів ознайомили з факультетами та спеціальностями, які можна отримати за бюджетною та контрактною формами навчання, діяльністю підготовчого відділення факультету № 6, порядком подачі онлайн-анкети кандидата на навчання на порталі https://osvita.np.gov.ua/. Представники вишу запросили молодь долучатися до онлайн-зустрічей, які постійно проводить університет для майбутніх вступників. Ліцеїсти також переглянули відеоролики про факультети освітнього закладу та отримали відповіді на запитання щодо вимог до стану здоров’я, нормативів із фізичної підготовленості тощо.

Активну участь у зустрічах взяли працівниці відділу поліції № 3 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області – старша інспекторка з кадрового забезпечення капітан поліції Ольга Бабкова та інспекторка сектору ювенальної превенції відділу превенції старший лейтенант поліції Оксана Островська.

У межах проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» випускники отримали інформаційно-просвітницькі матеріали для колективного обговорення проблем боротьби з причинами і наслідками домашнього насильства.

ВЗГ ХНУВС