За сприяння управління освіти адміністрації Холодногірського району Харківської міської ради заступник декана факультету № 6 Костянтин Свердлін і завідувачка кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики Ірина Панова провели онлайн-зустріч на тему вступної кампанії 2024 року з керівництвом та учнями випускних класів низки закладів загальної середньої освіти Харківщини, серед них: Харківські гімназії №№ 67, 86, 136; Комунальні заклади «Харківські ліцеї» №№ 13, 18, 57, 69, 87, 108, 126, 152 Харківської міської ради.

Учасникам зустрічі представили демонстраційні слайди про факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців у ХНУВС, розповіли про переваги навчання у Харківському поліцейському виші, зокрема про особливості навчання на факультеті № 6, роз’яснили правила вступу до університету, ознайомили з роботою підготовчого відділення, діяльністю кафедри військової підготовки. Було продемонстровано відеоролик про університет.

Під час зустрічі також розглядалися питання необхідності отримання знань у воєнний та післявоєнний період, значення освіти та науки для кожного українця. Учні ставили багато запитань, зокрема й таких, чи важко здобувати освіту в онлайн-режимі.

ВЗГ ХНУВС