Незалежні новини Вінницького регіону від мультимедійної редакції RIA та «20 хвилин» наприкінці кожного року представляють рейтинг команд Вінниччини з ігрових видів спорту. Як зазначають редактори видання, рейтинг хоча і є суб’єктивним, але все ж відображає картину спортивних подій у регіоні. У ньому враховуються досягнення команд, популярність виду спорту й кількість вболівальників. Цього року рейтинг, у порівнянні з попередніми, дещо змінився у зв’язку з війною, проте цікавих команд стало не менше, а більше – зазначають у редакції. Додалися команди й клуби, які тимчасово перемістилися на Вінниччину і продовжують тут свою діяльність. Потрапив до цього рейтингу і спортивний клуб Харківського національного університету внутрішніх справ «Універ-Динамо» (чоловіки, футбол, футзал).

«Це єдиний клуб у нашому списку, який не виступає у чемпіонаті України, – зазначають автори щорічного рейтингу. – Причому аматорський. Але ми відзначаємо, що після релокації до Вінниці і втрати більшої частини основного складу, «динамівці» змогли відновитися, як Фенікс із попелу. Вони є чинними призерами чемпіонатів Вінницької області з футболу і футзалу і, фактично, «перчинкою» усіх місцевих змагань. А підтримці відданих вболівальників «Універ-Динамо» можуть позаздрити багато професіональних клубів».

Ось таку характеристику нашим футболістам надали місцеві спортивні оглядачі. Бажаємо команді ХНУВС нових яскравих успіхів і перемог у 2024 році, незабутніх позитивних емоцій та вражень усім уболівальникам футболу. Так тримати!

ВЗГ ХНУВС