Старший оперуповноважений відділення кримінальної поліції Бориспільського районного управління поліції ГУНП в Київській області капітан поліції Євгеній Толстой та доцентка кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1 полковник поліції Ірина Казанчук провели бінарне заняття для курсантів 2 курсу факультету № 3 з навчальної дисципліни «Адміністративне право». Мета – підвищення якості практичної складової підготовки здобувачів вищої освіти.

Поліцейський поділився з курсантами власним досвідом роботи в підрозділі кримінальної поліції та звернув увагу на особливості здійснення провадження у справах про адміністративні правопорушення, що підвідомчі поліції, на порядок складання процесуальних документів за різними складами адміністративних правопорушень, відповідно до норм КпАП України, та інших нормативно-правових актів. Курсанти ставили запитання щодо практичних аспектів порушень адміністративного законодавства.

Наприкінці бінарного заняття Ірина Казанчук та Євгеній Толстой наголосили на важливості вивчення адміністративного права працівниками Національної поліції, правильного тлумачення норм чинного адміністративного законодавства України для використання у подальшій службовій діяльності в органах (підрозділах) Національної поліції.

ВЗГ ХНУВС