З 15 по 21 січня 2024 року Харківський національний університет внутрішніх справ у взаємодії з партнерами – Департаментом кіберполіції Національної поліції України, Департаментом інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України, Департаментом кримінального аналізу Національної поліції України, Науковим парком «Наука та безпека» – проводить вебквест «КіберХНУВС» для учнів та випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України.

«КіберХНУВС» дасть можливість учням технікумів, коледжів, училищ, ліцеїв та загальноосвітніх навчальних закладів перевірити свої навички у сфері інформаційних технологій та кібербезпеки, виконуючи завдання за різними напрямами: криптографія, стеганографія, реверс-інжиніринг, OSINT тощо.

Вебквест «КіберХНУВС» орієнтований на учнів, які бажають поглибити знання та практичні навички у кіберсфері, а також отримати можливість здобути вищу освіту на факультеті № 4 (кіберполіції) Харківського національного університету внутрішніх справ. Це дасть можливість в подальшому розпочати кар’єру в підрозділах Національної поліції України: Департаменті кіберполіції, Департаменті інформаційно-аналітичної підтримки, Департаменті кримінального аналізу, Департаменті боротьби з наркозлочинністю, Департаменті міграційної поліції, Департаменті стратегічних розслідувань тощо.

Переможці вебквесту «КіберХНУВС» будуть нагороджені цінними подарунками.

Для того, щоб взяти участь у вебквесті «КіберХНУВС» потрібно заповнити електронну анкету-заявку за посиланням: https://forms.gle/LEqHhARFbvqZjzFn6.

Із Положенням про проведення вебквесту з інформаційної безпеки «КіберХНУВС» та календарним планом проведення вебквесту можна ознайомитись за посиланням: https://www.univd.edu.ua/uk/dir/3606/vebkvest.

ВЗГ ХНУВС