Чергова зустріч із випускниками закладів загальної середньої освіти Вінницької, Житомирської, Київської, Полтавської та Харківської областей пройшла за рекордною кількістю підключень – понад 600 локацій, у якій взяли участь більше ніж 1000 старшокласників.

Факультети університету презентували декани: факультет № 1 – Віталій Романюк, факультет № 2 – Ігор Назаренко, факультет № 3 – Геннадій Звірянський та заступник декана факультету № 4 Юрій Онищенко. Вони ознайомили учасників зустрічі з умовами вступу та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України, відповіли на численні запитання учнів старших класів та їх батьків щодо умов вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, перспектив працевлаштування після закінчення вишу.

Начальник сектору організації відбору Управління кадрового забезпечення ГУНП у Харківський області Олександр Солодуха ознайомив випускників із правилами подачі анкети кандидата на навчання та порядком формування особових справ.

Під час заходу помічник ректора Віктор Слиш розповів про роботу Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Він звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації закладів освіти, у кого рідні чи близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. Він зазначив, що вони мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

ВЗГ ХНУВС