Курсантки факультету № 3 Харківського національного університету внутрішніх справ, які навчаються за спеціальністю «Психологія», Софія Клішанець і Богдана Кірносова провели зустріч із учнями випускних класів у Червонокам’янському ліцеї Попельнастівської сільської ради Олександрійського району Кіровоградської області.

На відкритті «Класу безпеки» спільно з начальником сектору ювенальної превенції відділу превенції Олександрійського РВП ГУНП в Кіровоградській області капітаном поліції Оксаною Зраєнко та поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції капітаном поліції Сергієм Коробком продемонстрували випускникам ліцею спецзасоби та екіпірування поліцейських.

Курсантки розповіли майбутнім абітурієнтам про спеціальності, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти в університеті, про умови вступу до Харківського поліцейського вишу у 2024 році, переваги та особливості освітнього процесу, перспективи професійного зростання. Вони також ознайомили з алгоритмом вступу до вищого закладу освіти за державним замовленням за допомогою порталу osvita.np.gov.ua. та запросили на навчання в ХНУВС.

ВЗГ ХНУВС