Декан факультету № 3 майор поліції Геннадій Звірянський та заступник декана з навчально-методичної роботи цього ж факультету Григорій Джагупов разом з помічником ректора Віктором Слишем та старшим інспектором сектору кадрового забезпечення Прилуцького районного відділу поліції ГУНП в Чернігівській області капітаном поліції Олесею Чигрин провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із випускниками закладів загальної середньої освіти Парафіївської ОТГ Чернігівської області.

Працівники університету ознайомили учнів з умовами вступу та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції України в Харківському національному університеті внутрішніх справ. Вони також детально розповіли про факультети і спеціальності, за якими проходить навчання в поліцейському виші та дали вичерпні відповіді майбутнім абітурієнтам щодо особливостей вступу в 2024 році.

Учасники заходу дізналися про роботу підготовчого відділення, а також про Автошколу для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Віктор Слиш звернувся до батьків школярів, вчителів та адміністрації закладів освіти, у кого рідні чи близькі є учасниками бойових дій та отримали інвалідність. Він зазначив, що захисники та захисниці мають можливість пройти навчання та отримати посвідчення водія категорії «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем.

ВЗГ ХНУВС