Під час виконання службового обовʼязку, захищаючи Україну від російського агресора під с. Курдюмівка, загинув випускник факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ Дейнега Ігор Ігорович «Арієць» (28.07.2000 р.н).

Для Ігора справедливість і честь були завжди на першому місці. Він гідно боронив Україну, мріяв про Перемогу, про деокупацію рідного міста і робив усе для того, щоб ефективно протистояти ворогу. 

15 вересня 2023 року Ігор у складі Об’єднаної штурмової бригади Національної поліції України «Лють» вийшов на виконання бойового завдання, яке тривало дві доби. Під час прямого контакту з ворогом, 16 вересня, він отримав поранення в ногу. Надавши собі першу медичну допомогу, Ігор вже трьохсотим продовжив бій з ворогом, але під час мінометного обстрілу 17 вересня отримав поранення несумісні з життям.

Світла памʼять справжньому захиснику України, патріоту своєї держави, який віддав своє життя в імʼя свободи і незалежності Батьківщини!

Просимо підтримати і підписати петицію про присвоєння звання Героя України (посмертно) Дейнезі Ігору Ігоровичу: https://petition.president.gov.ua/petition/217488.

ВЗГ ХНУВС