Працівниками відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи ХНУВС спільно з представниками Коростенського районного управління поліції ГУНП у Житомирській області – начальницею сектору ювенальної превенції Ольгою Яценко, старшою інспекторкою сектору кадрового забезпечення Наталею Рековою та інспекторкою Мирославою Миколайчук проведено профорієнтаційні зустрічі з випускниками восьми закладів загальної середньої освіти в місті Коростень Житомирської області.

Загалом у зустрічах взяли участь понад 300 старшокласників, які дізналися не лише про локації вишу, а й про особливості та переваги навчання саме у Харківському національному університеті внутрішніх справ, про факультети та спеціальності. Учасники зустрічі отримали профорієнтаційну продукцію та відповіді на усі свої запитання.

Випускникам розповіли про алгоритм вступу і порядок подання анкети кандидата на навчання на порталі https://osvita.np.gov.ua.

Майбутні вступники також дізналися про роботу в університеті підготовчого відділення, викладачі якого допомагають поліпшити рівень знань під час складання НМТ (https://univd.edu.ua/uk/dir/454/pidgotovchi_kursy).

Представники університету розповіли про Автошколу для осіб з інвалідністю ХНУВС, де створено рівні можливості для кожного, хто бажає отримати перше водійське посвідчення (https://univd.edu.ua/uk/news/15406). Батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету, яка знаходиться у м. Кам’янець-Подільський Хмельницької області.

З неабиякою цікавістю молодь переглянула відеоролики про складання Присяги та навчання курсантів.

ВЗГ ХНУВС