Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 2 Сергій Гіренко та працівники наукової бібліотеки ХНУВС провели для курсантів першого курсу чергову зустріч на тему «Сучасні можливості електронних ресурсів бібліотеки ХНУВС в освітньому процесі».

Під час зустрічі представники бібліотеки презентували електронні інформаційні ресурси, які допомагають викладачам, науковцям, здобувачам освіти отримувати доступ як до друкованих фондів, так і електронних ресурсів бібліотек усіх закладів вищої освіти Харкова, у тому числі й до передплатних баз даних.

Сьогодні у бібліотеці ХНУВС створено всі умови для навчання і самоосвіти. Книжковий фонд складає більше 400 тис. прим., електронний каталог – 390 тис. записів, електронна бібліотека – понад 55 тис. файлів, Репозитарій відкритого доступу – це більше 15 тис. наукових публікацій авторів ХНУВС, доступ до наукометричних баз Scopus та Web of Science, інших повнотекстових баз даних.

Курсанти факультету – активні користувачі бібліотечного порталу університету, який є єдиною точкою доступу до електронних ресурсів та послуг бібліотеки. З його допомогою збільшено можливості самостійної підготовки курсантів до навчальних занять, проведення наукових досліджень, написання рефератів, курсових та кваліфікаційних робіт.

ВЗГ ХНУВС