Відділ рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи провів чергову онлайн-зустріч, присвячену особливостям вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році за бюджетною формою навчання та за кошти фізичних та юридичних осіб для майбутніх абітурієнтів Житомирської, Івано-Франківської, Полтавської, Харківської, Хмельницької областей.

У заході взяли участь: проректор університету полковник поліції Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи підполковник поліції Олена Чорноус, керівниця відділення роботи з Єдиною державною базою з питань освіти Марина Давидова, представники факультетів № 2 та № 3 та курсантського самоврядування.

До онлайн-спілкування підключилося 252 локації – це близько тисячі майбутніх абітурієнтів та їх батьків. Учасники зустрічі отримали необхідну інформацію про особливості цьогорічної вступної кампанії та навчання у виші, дізналися про роботу підготовчого відділення, про можливість отримати посвідчення водія в «Автошколі ХНУВС» тощо. Про специфіку формування особових справ розповіли керівники секторів організації відбору Управлінь кадрового забезпечення ГУНП у Житомирській та Івано-Франківській областях. Наприкінці учасників заходу запросили на наступні зустрічі, що постійно проводиться представниками університету.

ВЗГ ХНУВС