Декан факультету № 3, майор поліції Геннадій Звірянський провів робочу зустріч із начальником управління кадрового забезпечення ГУНП у Чернігівській області, майором поліції Віталієм Сандулом. Під час зустрічі увагу приділили якості підготовки курсантів у Харківському національному університеті внутрішніх справ та особливостям вступної кампанії у 2024 році.

Декан факультету та інспекторка сектору організації відбору, капітан поліції Юлія Казимир провели профорієнтаційну зустріч з учнями Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Вони ознайомили випускників зі спеціальностями, за якими готують фахівців для підрозділів Національної поліції у Харківському поліцейському виші, розповіли про переваги навчання у закладі вищої освіти та перспективи кар’єрного зростання у правоохоронних органах після закінчення університету.

Геннадій Звірянський підкреслив, що для того, щоб навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, де готують поліцейських, перш за все необхідно заповнити анкету на сайті https://osvita.np.gov.ua/.

ВЗГ ХНУВС