Працівники навчально-методичного відділу спільно з кафедрою поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 університету відвідали Харківське районне управління поліції № 2, Харківське районне управління поліції № 3 та відділ поліції № 2 Харківського районного управління поліції № 3 ГУНП в Харківській області, в яких курсанти 3-х та 4-х курсів факультетів №№ 1-4 проходять стажування на посаді.

Стажування відбувається відповідно до затверджених планів. Курсанти отримують завдання від своїх наставників, вивчають роботу та документи відповідних підрозділів, мають належні умови для відпрацювання отриманих теоретичних знань, у щоденниках є відмітки про виконання заходів, які передбачені планом проходження стажування на посаді.

Із курсантами проведено бесіди щодо порядку проходження стажування на посаді, а саме: доведено загальні питання щодо дотримання дисципліни та законності під час виконання службових обов’язків, обговорено питання, що виникають у курсантів під час проходження стажування, а також найпоширеніші помилки, що мають місце під час підготовки курсантами матеріалів стажування.

ВЗГ ХНУВС