Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4, майор поліції Юрій Онищенко, провідна фахівчиня факультету № 1 Лілія Жиронкіна разом із працівниками відділу протидії кіберзлочинам у Чернівецькій області Департаменту кіберполіції Національної поліції України провели зустрічі з майбутніми випускниками чотирьох закладів загальної середньої освіти міста Чернівці.

На зустрічах обговорювались особливості вступної кампанії 2024 року. Представники університету ознайомили старшокласників з історією університету, розповіли про факультети та спеціальності, про цьогорічні умови вступу за державним замовленням та за контрактом, перспективами працевлаштування після закінчення Харківського поліцейського вишу. У презентаційному форматі було докладно наведено покроковий алгоритм дій абітурієнта під час вступу до закладу вищої освіти. Юрій Онищенко підкреслив, що для того, щоб навчатися у закладах вищої освіти зі специфічними умовами навчання, де готують поліцейських, насамперед необхідно заповнити анкету на сайті Національної поліції: https://osvita.np.gov.ua/.

Учням також запропонували долучитися до Телеграм-каналу «Брама», головним завданням якого є протидія російській агресії у кіберпросторі.

Цього ж дня представники університету провели робочу зустріч із начальником сектору організації відбору УКЗ ГУНП в Чернівецькій області Оксаною Зелепугою, під час якої обговорювали питання подальшої співпраці та підбору кандидатів на навчання.

ВЗГ ХНУВС