Працівники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи спільно з представниками факультетів №№ 1-4 та Сумської філії провели для учнівської молоді всіх регіонів України чергову зустріч щодо особливостей вступу і навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році за державним замовленням і за кошти фізичних та юридичних осіб.

У заході взяли участь: проректор університету, полковник поліції Олександр Музичук, помічник ректора Віктор Слиш, керівники підрозділів університету.

Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Юрій Онищенко презентував усі факультети та спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців. Окремо він приділив увагу спеціальностям та спеціалізаціям, які є унікальними для ЗВО МВС України – 125 «Кібербезпека та захист інформації», 126 «Інформаційні системи та технології».

Про етапи формування особових справ майбутнім вступникам розповіли представники сектору організації відбору УКЗ ГУНП у Запорізькій області.

Помічник ректора Віктор Слиш також розповів про роботу Автошколи для осіб з інвалідністю ХНУВС у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

До онлайн-спілкування підключилося 140 локацій, а це близько 700 майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків. Учасники зустрічі отримали необхідну інформацію про особливості цьогорічної вступної компанії, дізналися про роботу підготовчого відділення. На всі запитання майбутнім вступникам надали вичерпні відповіді, їх також запросили на наступні зустрічі, що регулярно проводяться представниками вишу.

ВЗГ ХНУВС