Помічник ректора Віктор Слиш і представники відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із випускниками закладів загальної середньої освіти м. Жмеринка Вінницької області.

Захід відбувся за підтримки заступниці начальника Управління освіти Жмеринської міської ради Вінницької області Тетяни Кісілюк.

Про переваги отримання відомчої освіти та подальшої служби в лавах Національної поліції України поінформували працівниці ювенальної превенції Жмеринського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, капітани поліції Людмила Вінницька та Альона Кушнір.

Курсантки факультету № 3 Анна Павленко та Валерія Твердохліб, які у минулому році закінчили ці школи, цікаво розповіли про особливості освітнього процесу та курсантського життя в університеті.

Під час зустрічі старшокласників ознайомили з основними умовами вступу до університету, факультетами та спеціальностями, за якими готують фахівців. Особливу увагу представники вишу приділили умовам і порядку вступу за державним замовленням.

Помічник ректора Віктор Слиш розповів про роботу Автошколи для осіб з інвалідністю у м. Кам’янець-Подільський. Він зазначив, що батьки школярів, які є учасниками бойових дій та отримали інвалідність, мають можливість пройти курс навчання на категорію «В» або підвищити рівень безпечного керування автомобілем в Автошколі університету.

Наприкінці заходу було досягнуто домовленості щодо проведення онлайн-зустрічей з майбутніми абітурієнтами, їх батьками та викладачами шкіл м. Жмеринка.

ВЗГ ХНУВС