Кафедрою правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6, яка за ініціативи декана факультету, доктора юридичних наук, доцента Оксани Брусакової організувала конкурс, підбито підсумки наукового змагання.

Конкурс був спрямований не лише на профорієнтаційну роботу з випускниками закладів середньої та фахової передвищої освіти різних регіонів України – м. Харків, Харківська область, м. Полтава, Полтавська область, м. Суми, Сумська область, м. Житомир, Житомирська область, м. Київ, м. Вінниця, м. Ужгород, м. Херсон, а також на підвищення їх фінансової грамотності. Такі інтелектуальні заходи є прекрасним стимулом для залучення до наукової діяльності майбутніх випускників шкіл, ліцеїв, коледжів, що сприяють реалізації їхніх здібностей та популяризації досягнень фінансової науки.

До складу журі увійшли: декан факультету № 6 Оксана Брусакова, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Ольга Гетманець та представниці цієї ж кафедри – Ірина Антол, Дар′я Коробцова, Валентина Жорнокуй, Вікторія Фурса.

Неабияку зацікавленість майбутні абітурієнти – учасники конкурсу – виявили до спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Компетентне журі перевірило 123 конкурсні роботи. За його підсумками призові місця посіли:

І місце – Дарина Коросташова, Котелевський опорний ліцей № 4 Котелевської селищної ради Полтавської області;

ІІ місце – Ярослав Красницький, комунальний заклад «Харківська гімназія № 123 Харківської міської ради» м. Харків;

ІІІ місце – Катерина Яценко, комунальний заклад «Харківський ліцей № 28 Харківської міської ради» м. Харків.

У вісімку найкращих увійшли роботи Анни Лучанової, Ксенії Геращенко, Марини Омельченко, Артема Зельмана, Ростислава Севенка, Іванни Сердюк, Анни Клименченко, Іллі Павлова.

Усі конкурсанти отримають електронні сертифікати учасника.

Вітаємо переможців науково-творчого конкурсу з фінансової безпеки та фінансових розслідувань і бажаємо подальших успіхів, наукових звершень, натхнення в обраній справі, яскравих ідей і нестримної жаги до пізнання нового!

Про дату та час нагородження переможців буде повідомлено додатково.

ВЗГ ХНУВС