У Харківському національному університеті внутрішніх справ працює відділення Юридичної клініки у місті Кам’янець-Подільський. Викладачі університету здійснюють прийом громадян, надаючи консультації щодо широкого кола питань у сфері сімейного, господарського, земельного та адміністративного права. Особлива увага приділяється забезпеченню надання правничої допомоги військовослужбовцям і членам їхніх сімей, а також членам сімей осіб, які загинули (померли), зникли безвісти, перебувають у полоні або захоплені заручниками. Безпосередню участь у наданні таких консультацій беруть і здобувачі вищої освіти факультетів № 1 та № 4, які отримують комунікаційні навички, а також теоретичні та прикладні знання з різних галузей права, що в майбутньому знадобиться їм під час оволодіння професією поліцейського.

Черговий прийом громадян провели професорка кафедри теорії та історії держави і права факультету № 1 Юлія Загуменна та доцентка кафедри цивільно-правових дисциплін факультету № 4 Наталія Шишка. Викладачі-куратори залучили курсантів-клініцистів до спілкування з громадянами та самостійного розв'язання їхніх правових проблем.

Прийоми громадян консультантами відділення Юридичної клініки ХНУВС проводяться щовівторка та щочетверга з 14.00 до 17.00 год. протягом навчальних семестрів за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вулиця Лесі Українки, 13, поверх 2, каб. 218. Є можливість отримати консультацію у телефонному режимі та онлайн-форматі: попередній запис на консультацію здійснюється за телефоном (067) 763-74-78 та електронною поштою: [email protected].

Також в онлайн-форматі можна записатися на прийом та отримати консультацію: м. Харків – email: [email protected]; м. Вінниця – email: [email protected]; м. Суми – email: [email protected].

ВЗГ ХНУВС