Для курсантів 2 курсу Сумської філії ХНУВС організовано зустріч зі співробітниками ГУНП у Сумській області – старшим оперуповноваженим управління боротьби з наркозлочинністю, майором поліції Анатолієм Ляшенком та інспекторками сектору зв’язків із громадськістю Управління патрульної поліції в Сумській області, капітаном поліції Оксаною Красовською та старшим лейтенантом поліції Мариною Горьковською.

Основна мета заходу – зосередити увагу молоді на небезпеці, яку несуть в собі наркотичні засоби та психотропні речовини; попередження випадків вживання алкогольних напоїв, наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, отруйних чи сильнодіючих речовин.

Курсанти переглянули презентацію про види наркотичних речовин, протидію їх вживання та розповсюдження, відповідальність за правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотичних засобів, їхніх аналогів і прекурсорів.

Анатолій Ляшенко розповів про вплив наркотичних засобів на здоров’я і психіку людей, Оксана Красовська – про дії патрульних під час виявлення заборонених речовин.

Сумська філія ХНУВС