За сприяння начальника відділу освіти, молодіжної політики та спорту Снятинської міської ради Андрія Данильчика представники Харківського національного університету внутрішніх справ провели профорієнтаційну зустріч із учнями Снятинського ліцею імені Василя Стефаника, Снятинського ліцею «Інтелект», Снятинського ліцею імені Михайла Бажанського, Снятинського ліцею імені Антона Лотоцького.

Захід пройшов за участю завідувачки кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Тетяни Гудзь, доцентки кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 Оксани Мельничук, провідної фахівчині факультету № 1 Лілії Жиронкіної, фахівчині відділення дозвілля відділу соціально-гуманітарної роботи Валентини Лаврусенко, курсантів факультетів № 1 і № 4.

Ліцеїстів ознайомили з історією університету, його відомими випускниками, структурою та умовами вступу як за державним замовленням, так і за кошти фізичних та юридичних осіб, перспективами майбутнього працевлаштування. Випускники також поспілкувалися з курсантами, які розповіли їм про вступ у заклад вищої освіти та освітній процес. Ліцеїстам презентували покроковий алгоритм дій кандидата на навчання під час вступної кампанії.

У заході взяли участь 250 старшокласників.

ВЗГ ХНУВС