Наукова бібліотека університету отримала в дарунок від представників факультету № 3 – заступника декана з навчально-методичної роботи Григорія Джагупова, професорки кафедри педагогіки та психології, докторки психологічних наук Наталі Мілорадової та доцентки кафедри педагогіки та психології, кандидатки психологічних наук Вікторії Доценко нові навчальні, довідкові та художні книги.

«Психологія емоцій та почуттів»: Підручник / Цільмак О.М., Шмаленко Ю.І., Мілорадова Н.Е., Гарькавець С.О. та ін.; за заг. ред. Цільмак О.М. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2024. 420 с. (Серія «Психотехнології»).

У підручнику представлено загальнотеоретичну характеристику різноманітних реакцій, емоційних станів і почуттів; розкрито психотехнології їхнього регулювання, коригування, внормування, безпечного й екологічного проживання. Видання адресовано здобувачам вищої психологічної освіти, науково-педагогічним працівникам ЗВО, психологам, психотерапевтам та ін.

«Юридична психологія в обличчях» / Гарькавець С.О., Цільмак О.М.: Довідник. Одеса: Видавничий дім «Гельветика», 2023. 82 с.

У довіднику представлені основні відомості про провідних закордонних і вітчизняних науковців, що займалися або продовжують займатися дослідженнями юридико-психологічних проблем правозастосовної діяльності, вирішують питання психологічного забезпечення у сфері юридичної діяльності. Довідник призначений для психологів, кримінологів, соціологів та інших фахівців, які вивчають та досліджують різні аспекти юридичної психології, а також для викладачів, аспірантів і здобувачів вищої освіти та всім тим, хто цікавиться питаннями юридико-психологічного характеру.

«Дім у волошковому морі» Клюн Т. Дж. / Т. Дж. Клюн; пер. з англ. М. Побережника. К.: Видавництво Букшеф, 2023. 400 с.

Це популярний художній твір у жанрі фентезі, твір магічної фантазії, який пропонує насичений світ, цікавих персонажів, загадки та таємниці, що зачаровують читачів. Книга рекомендована всім, хто бажає зануритися у світ чарівної літератури та доторкнутися до неймовірних таємниць. Ця книга залишить читача з відчуттям незабутньої пригоди та глибокими думками про життя та природу людства.

Наукова бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з новинками.

ВЗГ ХНУВС