Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Олександр Музичук та начальник відділу організації освітньо-наукової підготовки Володимир Іванцов провели інструктивну нараду з ад’юнктами першого року денної форми навчання щодо особливостей освітнього процесу в університеті. Працівники відділу ознайомили слухачів ад’юнктури із графіком проходження освітнього процесу та розкладом навчальних занять.

Олександр Музичук зосередив увагу на змінах, внесених до Постанови Кабінету Міністрів України від 23.03.2016 № 261, згідно з якими атестація здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії – тобто захист дисертаційного дослідження має відбутися протягом терміну навчання в ад'юнктурі. При цьому процес закінчення виконання освітньо-наукової програми має бути розпочато не пізніше дев'яти місяців до завершення нормативного терміну навчання за акредитованою освітньо-науковою програмою.

Володимир Іванцов наголосив на необхідності безумовного виконання індивідуального навчального плану та індивідуального плану наукової роботи, які затверджені Вченою радою ХНУВС, про що необхідно звітувати на кафедрі щонайменше два рази на рік.

ВЗГ ХНУВС