На початку заходу ректор, голова Вченої ради Валерій Сокуренко привітав і вручив атестат про присвоєння вченого звання доцента старшій викладачці кафедри іноземних мов факультету № 4 Віті Филипській. Диплом доктора філософії з галузі знань 08 «Право» отримала Юлія Бершадська, дипломи доктора філософії з галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» – Інна Ларіонова та Андрій Пащенко.

Представники керівного, наукового та науково-педагогічного складу, працівники – члени Вченої ради заслухали звіти про результати роботи Кременчуцького льотного коледжу ХНУВС, науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування в умовах дії воєнного стану у 2023 році, відділень Юридичної клініки ХНУВС у м. Вінниця, м. Кам’янець-Подільський та м. Суми, курсантсько-студентського самоврядування.

Учений секретар секретаріату Вченої ради Владислав Невядовський доповів про атестаційні справи щодо присвоєння вчених звань науково-педагогічним працівникам університету; проведення попередніх експертиз дисертацій та призначення рецензентів для підготовки висновків про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертацій на здобуття ступеня доктора філософії; утворення разових спеціалізованих вчених рад для проведення публічних захистів дисертацій з метою присудження ступеня доктора філософії; розгляд і затвердження ініційованих кафедрами тем дисертаційних досліджень на здобуття наукового ступеня доктора наук і доктора філософії.

Під час наукового зібрання також розглянули рекомендації щодо друку та використання в освітньому процесі навчально-методичних матеріалів, обговорили рекомендації щодо зарахування до докторантури ХНУВС.

Вчена рада затвердила навчально-тематичний план і професійну програму спеціалізації «Поліцейський офіцер громади», графіки освітнього процесу на 2024/2025 навчальний рік.

Також було розглянуто та затверджено розширення провадження освітньої діяльності за певними освітньо-професійними програмами тощо.

Ректор подякував членам Вченої ради за сумлінну працю, привітав з наближенням Великодніх свят і побажав усім перемоги та миру.

ВЗГ ХНУВС