В Адміністрації Слобідського району Харківської міської ради відбувся святковий новорічний концерт для ветеранів війни і праці, учасників локальних конфліктів, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, активістів органів самоорганізації населення, інвалідів, пенсіонерів та інших громадян пільгових категорій.

Перед присутніми з поздоровленнями виступили заступник голови адміністрації з організаційних питань С. Н. Лещенко та депутат Харківської обласної ради, заступник голови адміністрації з соціальних та гуманітарних питань Д. В. Дорожкін.

На святі були присутні керівники управлінь адміністрації, установ, підприємств і служб району, представники депутатського корпусу, громадських організацій.

Долучився до привітань і Харківський національний університет внутрішніх справ. Відділ соціально-гуманітарної роботи організував концерт, в якому взяли участь колективи художньої самодіяльності навчального закладу.

Для гостей звучали українські народні різдвяні пісні, новорічні естрадні композиції. Курсанти та студенти університету не вперше беруть участь у таких заходах. Виступи художніх колективів користуються величезним успіхом у глядачів. Вони охоче аплодували й підспівували артистам, а після закінчення концерту проводжали їх довгими оваціями.

 

ВЗГ ХНУВС