Представники Харківського національного університету внутрішніх справ та Управління патрульної служби міста Харкова завітали на відкритий урок з правознавства до Безлюдівського юридичного ліцею ім. І.Я. Підкопая. Адміністрацією ліцею на зустріч також були запрошені учні інших шкіл Харківського району з селищ міського типу Хорошево та Васищево. Заступник декана факультету № 2 Володимир Стреляний розповів про умови вступу та навчання в Харківському національному університеті внутрішніх справ, про особливості підготовки на факультеті майбутніх працівників кримінальної поліції. Щодо підготовки слідчих на факультеті № 1 розповів юнакам і дівчатам старший викладач кафедри криміналістики та судової експертології Василь Корнієнко. На запитання учнів та педагогічного колективу відповідали також і присутні на зустрічі курсанти університету – Владислав Петров та Валерія Черновол.

Курсант факультету № 4 Валерія Чорновол підготувала цікаву доповідь для учнівської молоді щодо безпеки поводження у соціальній мережі Інтернет та захисту персональних даних. Викладач-інструктор патрульної служби м. Харкова Сергій Самойлов розповів про очолюваний ним Громадський рух миротворців ООН в Україні, до складу якого входить організація – осередок «Юний миротворець».

Наприкінці зустрічі усі бажаючі були запрошені на День відкритих дверей до університету. Директор Безлюдівського юридичного ліцею Надія Пензій та вчитель правознавства Любов Коваль тепло подякували представникам університету та патрульної служби м. Харкова за візит, висловивши сподівання на подальшу співпрацю.

Василь Корнієнко,

старший викладач кафедри криміналістики,

судової медицини та психіатрії

факультету № 1 ХНУВС