У Харківському національному університеті мистецтв імені І. П. Котляревського відбулося засідання Ради ректорів  за участі Голови Харківської обласної державної адміністрації Юлії Світличної, голови Ради ректорів Харківської області Віля Бакірова та президента Харківського університетського консорціуму Людмили Бєлової.

Під час засідання виступив заступник завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Харківського національного  університету внутрішніх справ Олексій Сердюк виступив з інформацією про проведення online-опитування студентської молоді з питань запобігання наркоманії.

Із 1995 року Харківський національний університет внутрішніх справ  спільно з Соціологічною асоціацією України здійснює соціологічний моніторинг розповсюдження наркотиків та інших форм залежності серед молоді міста Харкова «Молодь та наркотики». Це дослідження проводиться в рамках Програми забезпечення публічної безпеки та порядку в Харківській області на 2016–2017 роки за підтримки Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації.

Із результатами дослідження можна ознайомитися на сайті університету в розділі «Наукові праці (науково-дослідна лабораторія з проблем протидії злочинності)».

ВЗГ ХНУВС