На базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ пройшов Національний з’їзд президентів осередків Європейської асоціації студентів права (ELSA).

Національний з`їзд – це зустріч президентів місцевих осередків ELSA Ukraine та президента Національного Правління, яка відбувається один раз на рік. Цього року Сумська філія ХНУВС зібрала представників зі Львова, Харкова, Києва, Одеси та Сум. Метою проведення заходу стали обмін досвідом, інформацією та ідеями, підготовка пропозицій до Національного Конгресу ELSA Ukraine, контроль виконання вимог Книги Рішень ELSA Ukrainе та ELSA International. Крім цього, учасникам було запропоновано взяти участь в online майстер-класах з «team-building», стресостійкості та соціального партнерства, які проводили фахівці з України та Бельгії.

Справжнім подарунком для учасників з’їзду стала зустріч з колишнім президентом національного правління, членом Української команди реформаторів, соціальною діячкою Христиною Бродич, яка поділилася своїм досвідом роботи в ELSA, а також його значенням для подальшої професійної діяльності молодого юриста.

Сумська філія ХНУВС