Представники Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали Балаклійську загальноосвітню школу І–ІІІ ступенів № 1 ім. О. А. Тризни у місті Балаклея, де взяли участь у заходах з проведення шкільного Дня цивільної оборони.

Старший викладач кафедри тактичної та тактико-спеціальної підготовки факультету № 3 майор поліції Михайло Іншеков з учнями старших класів провів заняття з безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, продемонстрував правила користування протигазом, відповів на запитання, що зацікавили старшокласників.

Завідувач відділення психологічного забезпечення відділу кадрового забезпечення підполковник поліції Наталія Новікова розповіла школярам про методи саморегулювання у разі виникнення паніки та у натовпі, запропонувала практичну психологічну допомогу та провела консультації з дітьми, які до неї звернулись.

Ці заходи стали відгуком університету на прохання Департаменту освіти та науки Харківської обласної державної адміністрації про сприяння щодо надання інформаційної та психологічної допомоги мешканцям м. Балаклея.  

ВЗГ ХНУВС