Працівники університету та члени наукового гуртка студентів, створеного на  кафедрі економіки та фінансів факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ, під керівництвом викладачів кафедри взяли участь у IX Міжнародній науково-практичній конференції «Регіональна, галузева та суб'єктна економіка України на шляху до євроінтеграції», яка проходила на базі Харківського національного університету будівництва та архітектури.

З науковою доповіддю на тему "Грошово-кредитна політика як невід’ємна складова економічної безпеки держави: аналіз стратегії Національного банку України щодо політики таргетування інфляції" виступив науковий співробітник науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності ХНУВС Олександр Свєженцев. Доповідь викликала жваву дискусію, адже була присвячена актуальній темі сучасної економічної політики.

Студентка групи Ф-6-ЗІдср-13-1 Тетяна Передерій під керівництвом доцента кафедри економіки та фінансів Оксани Маковоз підготувала тези та виступила з доповіддю «Аналіз фінансової обізнаності та безпеки використання платіжних карток в Україні». Доповідь була визнана однією з найкращих і отримала Диплом.

 

ВЗГ ХНУВС